• Inici
  • blog
  • Llistat d’establiments i comerços oberts o amb servei a domicili de Manlleu

Llistat d’establiments i comerços oberts o amb servei a domicili de Manlleu

Fa uns dies varem compartir unes primeres llistes dels diferents establiments de Manlleu i els serveis que ofereixen aquests dies. Ara, us compartim aquest enllaç on trobareu els llistats actualitzats diàriament amb els nous establiments que ens aneu contactant. Aquest nou format permet una informació més intuïtiva i ràpida.

Podeu accedir als llistats a:  https://tuit.cat/f7bd3

D’altra banda, estem treballant en uns llistats en format PDF i JPG que es puguin compartir de forma fàcil a través de xarxes i programes de missatgeria. Aquests s’aniran actualitzant periòdicament però menys ràpid, per la feina que comporten.

Recordeu, si teniu un establiment o comerç i voleu que us afegim envieu mail a [email protected] 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa