Primavera (en)cantada

Del 15 al 24 d’abril, els comerços de Manlleu participen de la Primavera (en)cantada engalanant els seus aparadors amb motius florals.

L’objectiu principal és mostrar el comerç, fer que la gent passegi pels carrers de la ciutat i entre tots donar vida a Manlleu.

Un cop més, la Primavera (en)cantada és una proposta de cultura i comerç, que vol respondre a les necessitats de comerç de Manlleu, amb l’objectiu d’aconseguir facilitar la cohesió social i territorial a través d’activitats musicals, artístiques, literàries, etc. Enguany, coincidint amb la diada de Sant Jordi, els llibreters també sortiran al carrer acompanyant floristes i entitats, els quals oferiran els seus llibres i roses els dies 22 i 23 d’abril.

La Primavera (en)cantada és una iniciativa municipal en els àmbits del comerç, consum i cultura locals que pretén impulsar la col·laboració entre les àrees de l’Ajuntament implicades.

Ha estat possible gràcies a la col·laboració i implicació dels comerciants i del MAB (Manlleu Associació de Botiguers). També, destaquem que a la Primavera (en)cantada, hi sumem els col·laboradors dels mitjans de comunicació de Manlleu com a homenatge per la seva dedicació i les tasques de difusió i promoció de la ciutat que fan.

 

A Manlleu
Fem Xarxa