La Setmana de l’Energia a Manlleu

Del 13 al 17 de juny se celebrarà la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació amb l’estalvi i l’eficiència energètica.

En aquest marc, l’Oficina de Promoció Econòmica ha organitzat activitats destinades al públic familiar i a les empreses.

El dimarts dia 14 de juny a les 19.30 hores a l’Ateneu Manlleu tindrà lloc una Xerrada col·loqui amb Som Energia i Eticom–Som Connexió, dues cooperatives de consum sense afany de lucre, dedicades a la comercialització d’energia verda i telecomunicacions, respectivament. Explicaran el seu funcionament i valors, i els assistents podran resoldre dubtes i saber com accedir a aquest tipus d’iniciatives cada dia més presents al país. L’activitat és oberta a tothom.

Per al 16 de juny a les 15h a Can Puget s’ha organitzat una nova sessió dels ‘Cafès eficients. Vols entendre la factura de l’electricitat i estalviar diners en el teu comerç?’ És una sessió informativa dirigida a comerços, oficines i altres establiments en la qual es donarà la informació bàsica per entendre la factura de la llum, saber com es pot millorar la contractació i reduir-ne l’import. Cal inscripció prèvia.

Per a més informació: [email protected]

 

 

 }

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa