• Inici
  • Butlletí
  • Disset establiments comercials han obert les seves portes a Manlleu

Disset establiments comercials han obert les seves portes a Manlleu

eix-compres-68199Durant els primers sis mesos d’aquest 2016, es van donar d’alta a Manlleu 17 nous establiments comercials. Els sectors on hi ha hagut més increment són els comerços i la restauració.

Un dels punts en els qual s’han obert més locals nous és en l’eix comercial de la ciutat. Els comerciants, convertits ara en nous propietaris, expliquen que un dels factors clau en la decisió d’obrir un nou negoci en aquesta època és el descens del preu dels lloguers.

I és que precisament a causa d’aquesta crisi econòmica, l’accés a establiments en algunes zones de la ciutat ha deixat de ser tan selecte i s’ha obert més a altres butxaques. Tot i així, molts dels emprenedors reiteren que les apostes són molt meditades i que cal buscar mercats que tinguin molta demanda i poca oferta. A més, insisteixen que quan s’obre un negoci el risc  hi és sempre, fins i tot en temps de bonança econòmica, i que ara és moment de “llençar-se a la piscina”.

Els establiments que han obert són:

La Bodegueta vinoteca, Marta botiga de roba,  Live Market, Higia Salut, Croma electrodomèstics, El Centre Russinyol, Braseria La Bodega, Mistercopy,  L’Origen restaurant, Cafè de La Font, Nirni Complements, Arreglos de ropa & merceria, Sauterpesca venda de material de pesca, Imma Perruquera, Supermercat botiga de queviures, MAC roba de la llar i Moda2.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

A Manlleu
Fem Xarxa