• Inici
  • Butlletí
  • 10 EMPRESES I 12 JOVES S’HAN POGUT BENEFICIAR DEL PROGRAMA FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

10 EMPRESES I 12 JOVES S’HAN POGUT BENEFICIAR DEL PROGRAMA FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

Les empreses, de Manlleu i de la comarca d’Osona, han pogut contractar una persona jove i per aquest motiu, rebran una subvenció durant 6 mesos. Per a alguns d’aquests joves ha estat la seva primera experiència laboral i l’han pogut compaginar amb una formació adequada a les necessitats del lloc de treball.

D’aquesta manera l’empresa, a part de l’incentiu econòmic, pot comptar amb una persona formada a mida i per als joves ha suposat un accés al mercat de treball amb un contracte de qualitat.
Algunes de les empreses que s’han beneficiat del programa han estat El Manlleuet, Ferrer-Alcaide, Tècnic-Vic, Forn de Pa Altarriba, Carnisseria Ullastre i l’Ajuntament de Manlleu, entre d’altres. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Fem Ocupació per a Joves”.

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa