• Inici
  • Butlletí
  • CLÀUDIA KIDAI, autora del cartell de la fira PORC I CERVESA 2016

CLÀUDIA KIDAI, autora del cartell de la fira PORC I CERVESA 2016

La jove dissenyadora barcelonina, instal.lada actualment a Manlleu, ha creat un estampat que pren per motius la plaça Fra Bernadí i els elements clau de la fira

Aquest cartell serà el primer d’una sèrie de cartells en què es mantindrà la marca de la fira, creada en l’anterior edició, però que tindrà, com a teló de fons del cartell i la marca, una il.lustració diferent per a cada edició  Així es convida els artistes de Manlleu o vinculats amb la ciutat.

La jove dissenyadora gràfica tèxtil i il.lustradora, que actualment treballa a l’empresa Arkham Studio, ha elaborat una il.lustració basada en els estampats tèxtils i així ha creat un fons de cartell adaptable a qualsevol aplicació de la imatge de la fira, i amb el qual fins i tot es podrien crear elements decoratius tèxtils.

La fira tindrà lloc els dies 24 i 25 de setembre a la plaça Fra Bernadí, i compta cada any amb  uns 50 expositors i empreses i més de 30 activitats gastronòmiques coorganitzades entre les empreses participants, la revista Cuina, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.

En la darrera edició, un 83% de les empreses que hi varen participar la van qualificar, com una bona fira, i estaven satisfets d’haver-hi participat. I el 96% dels visitants ens deien que recomanarien la fira als amics i familiars.

Trobareu més informació al web www.porcicervesa.cat

}

A Manlleu
Fem Xarxa