FIRA VIRTUAL: INNOVACIÓ INDUSTRIA 4.0

La indústria 4.0 és el nou model d’indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d’una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). No tan sols obre nous camins d’innovació i progrés a les empreses en tots els àmbits, sinó que també provoca canvis importants en els seus canals de comercialització i comunicació, aprofitant la digitalització i la virtualització.

Per al proper mes d’octubre està prevista una primera experiència de fira virtual adreçada al teixit productiu, els negocis B2B i els serveis avançats a les indústries. En aquest espai virtual, les empreses participants tenen un estand virtual per exposar els productes, atendre els seus clients i aconseguir nous contactes. L’espai no té barreres, és obert al món i l’organització dóna eines de gestió de contactes, visitants, xat, xarxes socials, etc.

Aquesta iniciativa està impulsada pel Nodus Barberà, amb suport de la Diputació de Barcelona i el SOC.

Des de l’OPE us podem ajudar a ser-hi presents.

Podeu trobar més informació, http://www.feriainnovacionindustrial.com

}

A Manlleu
Fem Xarxa