Recursos econòmics per a l’adquisició d’empreses

REEMPRESA és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses econòmicament viables mitjançant un relleu en la propietat i en la direcció, del qual l’Ajuntament de Manlleu és un punt d’atenció, tant de cedents (que volen vendre la seva empresa) com de reemprenedors interessats en la seva adquisició.

• En el marc d’aquest programa, “La Caixa” i la Cecot han signat un conveni de col•laboració per tal d’ajudar els reemprenedors a trobar finançament, sabent la dificultat que suposa crear i consolidar models de negoci viables.

• En aquest mateix sentit, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya pot atorgar la subvenció per adquisicions d’empreses durant el 2016 del sector del comerç, serveis, artesania o moda, que volen fer una compravenda d’un establiment comercial a peu de carrer mantenint la línia de negoci. Se subvencionarà fins al 50% de la despesa documentada de compravenda del negoci, amb un màxim de 3.000€,  sempre que la inversió mínima del projecte sigui de 1.000€. Es podran presentar sol•licituds fins a l’exhauriment del pressupost destinat, amb límit de 31 de desembre de 2016.
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l’OPE: [email protected](‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa