SUBVENCIONS PER EMPRESES

Subvencions per a les empreses que contractin joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil

Garantia Juvenil és un Programa que dóna l’oportunitat a persones joves, menors de 30 anys, de millorar la seva ocupabilitat i la inserció al mercat de treball. Lligats a aquest programa hi ha diferents mesures i programes: serveis d’orientació, de formació, serveis d’inserció laboral, programes d’experiències professionals en empreses, serveis d’emprenedoria, mesures d’estímul a la contractació, etc.
Les empreses i entitats amb centre de treball a Catalunya que contractin joves inscrits a la Garantia Juvenil, o participin en programes promoguts per entitats col•laboradores d’aquesta iniciativa europea, podran obtenir subvencions i bonificacions que, en tot cas, seran acumulables i compatibles amb altres plans i ajuts del SOC.

           

Etiquetes, , ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa