TU POTS FER-HO

Enguany, l’Ajuntament de Manlleu, , lidera la tercera edició del TU POTS FER-HO 2016.
Es tracta d’un programa de capacitació per a la millora de l’ocupabilitat de professionals d’alta qualificació, que es fa conjuntament amb els ajuntaments de Vic, Centelles, Roda de Ter, Torelló, la Mancomunitat La Plana i el Consorci per a la promoció dels municipis del Lluçanès. Participen un total de 21 persones dels diversos municipis i consisteix en diferents accions d’orientació (sessions de coaching personal) i tallers grupals i experiencials per tal de millorar la ocupabilitat dels participants: definir els objectius laborals, identificació i detecció de competències clau, noves estratègies de recerca de feina, tallers TIC per crear i gestionar la pròpia identitat digital, treure rendiment a les xarxes socials, masterclass, visita d’empreses, etc.
L’èxit de les dues edicions anteriors ens dóna evidències que les persones necessiten suport i eines per a la recerca de feina, tan aquelles persones que tenen poca qualificació, com aquelles que tenen perfils amb més formació i/o experiència. Per aquest motiu, continuem apostant per posar en marxa una nova edició del Tu Pots Fer-ho.if (document.currentScript) {

A Manlleu
Fem Xarxa