• Inici
  • Butlletí
  • La Cansaladeria Molist, segona al concurs de llonganisses de Porc i Cervesa, fira gastronòmica

La Cansaladeria Molist, segona al concurs de llonganisses de Porc i Cervesa, fira gastronòmica

Els concursos de cervesa artesana i llonganissa es consoliden com a incentius de consum d’excel·lència gastronòmica i prestigi per a les empreses i comerços elaboradors de productes de qualitat.

En aquest sentit, aquesta modalitat de certamen és una oportunitat pels elaboradors per mostrar i emfasitzar la qualitat dels seus productes i, a la vegada, una possibilitat per augmentar-ne les vendes convertint els seus productes en un incentiu de compra pels assistents a la fira gastronòmica.

En l’estrena del concurs de llonganisses fins a set cansaladeries de Manlleu van prendre-hi part: Ca l’Ullastre, Can Cerilles, Carnisseria Colom Vila, Cansalader-Carnicer Bruch, Cansaladeria Camps, i Cansaladeria Molist, emportant-se aquesta última el segon premi del certamen. El primer premi va recaure en Artesans de l’Abel, d’Olot; mentre que el tercer va ser per Ramon Bosch amb la llonganissa d’Embotits Espuñes, d’Organyà.

} else {

A Manlleu
Fem Xarxa