• Inici
  • Butlletí
  • “Enxarxa’t” Jornada de networking de la xarxa de Productes de la Terra al Mercat Municipal de Manlleu

“Enxarxa’t” Jornada de networking de la xarxa de Productes de la Terra al Mercat Municipal de Manlleu

El Consell Comarcal d’Osona organitza, dins la xarxa de productes de la terra, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, una sessió de networking entre elaboradors i productors alimentaris locals, restaurants i comerços de producte alimentari d’Osona. Tindrà lloc a l’Aula del Mercat Municipal el proper 7 de novembre de les 15 a les 19 hores.

L’objectiu de la sessió és facilitar l’establiment de sinèrgies i acords comercials entre les empreses. S’adreça tant a empreses de productes alimentaris i de qualitat interessades en vendre el seu producte a establiments de restauració i/o comerços del mateix territori, com a empreses del sector de la restauració i comerços interessats en incorporar al seu negoci productes agroalimentaris i artesans locals.

 

 

Inscripcions

– Les places seran limitades a 30 participants.

– Data límit per a inscripcions : dijous, 3 de novembre.

– Per telèfon, al 93 88341 31 o bé per correu electrònic a [email protected]

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

A Manlleu
Fem Xarxa