• Inici
  • Butlletí
  • Miquel Saborit guanya el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016

Miquel Saborit guanya el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016

Aquest forner de Torelló és propietari del grup MésKpa que compta amb un establiment a Manlleu. La marca és un nou concepte de negoci que combina la venda tradicional de pa amb la degustació, la pastisseria selecta, la producció artesanal de gelats i orxata i un servei de càtering d’alt nivell per a empreses de la comarca d’Osona.

Des de l’OPE volem felicitar-lo públicament per haver estat guardonat amb el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016, que atorga el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, amb el desig que continuï treballant amb tanta passió com ho ha fet fins ara. Enhorabona, Miquel!

if (document.currentScript) {

A Manlleu
Fem Xarxa