COMERCIANTS DEL MAB VISITEN L’EIX COMERCIAL DE LLEIDA

Un grup de comerciants de Manlleu, associats al MAB, les dinamitzadores comercials i tècnics de l’Ajuntament, van visitar el dimarts passat la zona comercial de Lleida per intercanviar experiències i compartir idees de comerç amb la Junta Directiva de l’Eix Comercial de Lleida, la gerent i la tècnica de comerç de l’Ajuntament de Lleida.

L’Eix Comercial de Lleida és el centre comercial per a vianants més llarg d’Espanya (3.5km), és a l’aire lliure i està situat al centre de la ciutat. Hi ha més de 400 comerços, per la continuïtat dels quals, es creen fluxos de vianants que van de punta a punta de l’Eix. És la zona comercial amb més atracció de compra de tota la demarcació de Lleida, aproximadament el visiten unes 15.000 persones diàries, tot i que en períodes més comercials aquesta xifra augmenta considerablement (fins a 25.000), els clients són tan de Lleida capital com de poblacions de comarques properes (Franja d’Osca, Garrigues, Segrià, Noguera, Urgell…).

 

visita-lleida

Tot i les diferències en el model comercial, la visita es va valorar molt positivament, ja que va permetre visitar botigues concretes segons els interessos dels participants i també conèixer quin tipus d’activitats de dinamització comercial i campanyes estan realitzant.

La Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida (FACEC) és una agrupació zonal de comerciants, que reuneix les associacions de comerciants dels carrers: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Plaça Sant Joan, Portaferrissa, Carme i Magdalenaif (document.currentScript) {

A Manlleu
Fem Xarxa