• Inici
  • Butlletí
  • Oportunitats laborals per a joves manlleuencs amb estudis superiors

Oportunitats laborals per a joves manlleuencs amb estudis superiors

Amb l’objectiu d’enriquir la seva situació curricular i de  millorar els coneixements pràctics a través de l’adquisició d’experiència laboral, l’Ajuntament de Manlleu ha contractat en pràctiques un total de cinc joves manlleuencs beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquesta és, per tant, una ocasió formativa de caràcter laboral per a aquest col·lectiu amb estudis superiors que de vegades es veu obligat a desplaçar-se fora del municipi i la comarca davant la manca d’oportunitats de feina en el seus sectors.

Durant sis mesos, i a través d’un contracte de pràctiques subvencionat, aquests cinc joves, quatre amb titulació universitària i un amb un CFG superior, seguiran ampliant els seus coneixements desenvolupant tasques tutoritzades com a tècnic de comunicació, tècniques de medi ambient, tècnic auxiliar informàtic i tècnic de suport d’autoaprenentatge d’idiomes i biblioteca.

Una de les diverses tasques del Servei d’Ocupació de l’OPE és vehicular les demandes de personal qualificat per part de les empreses o organitzacions i l’oferta existent de persones amb estudis superiors. L’atenció que el personal tècnic fa a aquestes persones permet disposar d’una base de dades exhaustiva tant d’aquest col·lectiu com de la resta de perfils demandants d’ocupació. Aquest registre, doncs, ha permès no tan sols poder cobrir la possibilitat de contractació de l’Ajuntament de Manlleu, sinó que també ha possibilitat la derivació de joves manlleuencs a d’altres ajuntaments de la comarca i entitats susceptibles d’acollir-se a aquest programa.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

A Manlleu
Fem Xarxa