• Inici
  • Butlletí
  • Recollida mòbil de residus especials per a les empreses

Recollida mòbil de residus especials per a les empreses

La majoria d’empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos (draps bruts, àcids, pintures, dissolvents, esprais…). Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant. La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament.

El dimarts 22 de novembre es farà l’última recollida de residus tòxics i perillosos d’aquest 2016. Es farà a la deixalleria municipal (C/Eduard Rifà, 74-76) de 9 a 13h i per participar-hi cal haver enviat prèviament el formulari a l’empresa gestora: Bidones JP Garcia, SL (codi de gestor E-945.06), adjudicatària del procés de contractació fet per l’Ajuntament.

sol·licitud i més informació

 

A Manlleu
Fem Xarxa