• Inici
  • Butlletí
  • L’OPE posa en marxa la campanya de treball a l’estiu

L’OPE posa en marxa la campanya de treball a l’estiu

Des de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu s’ha creat un dispositiu especial per poder atendre la demana de personal de les empreses que aquest estiu tinguin vacants de personal,  ja sigui per poder substituir treballadors o treballadores o per fer front a un augment de feina. D’altra banda, es pretén facilitar a les persones estudiants o que vulguin una feina de temporada la tasca de buscar una feina durant els mesos de juny a setembre.

Els Serveis d’Empresa i Ocupació treballen de manera conjunta per tenir una borsa de personal i d’ofertes per aquestes mesos. Les persones i empreses interessades poden posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE per tal d’inscriure’s a la borsa o bé informar de les vacants de feina que preveuen per als propers mesos.

Si teniu demandes de personal, podeu omplir el formulari que trobareu al següent enllaç

Campanya d’estiu 2017

Més informació: 93 851 50 22 | [email protected]

 

 

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa