• Inici
  • Butlletí
  • Ajuts a la indústria per a actuacions d’eficiència energètica

Ajuts a la indústria per a actuacions d’eficiència energètica

L’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía, Ministerio de Energía, Turismo y Agenda Digital) ha convocat uns ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en el sector industrial destinats a PIMEs i grans empreses (segons CNAE) i empreses de serveis energètics. La modalitat dels ajuts és una entrega dinerària sense contraprestació.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és incentivar i promoure la realització d’actuacions en el sector industrial que redueixin el consum d’energia final i les emissions de diòxid de carboni.

Tipus d’actuacions elegibles:

  • Millora de la tecnologia en equips i processos industrials (ratio econòmic energètic màxim de 14.379 € (inversió elegible) / tep (estalvi energia final). La inversió elegible ha de ser entre 75.000 € i un màxim de 6 M€.
  • Implantació de sistemes de gestió energètica (ratio econòmic energètic màxim de 14.501 € (inversió elegible)/ tep /estalvi energia final). La inversió elegible ha de ser entre 30.000 € i un màxim de 6 M€.

Les sol·licituds es podran començar a presentar a partir de l’1 de juliol i fins a l’esgotament dels fons. Les actuacions no poden haver començat abans de la data de presentació de la sol·licitud.

Més informació al web de l’IDAE

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa