• Inici
  • Butlletí
  • Convocatòria de subvencions per a empreses de comerç, serveis, artesania i moda

Convocatòria de subvencions per a empreses de comerç, serveis, artesania i moda

Del 18 de setembre al 18 d’octubre, les empreses de comerç, serveis, artesania i moda poden sol·licitar les subvencions de la Generalitat per millorar la competitivitat del sector i la posada al dia de les empreses.

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de comerç i Artesania i Moda (CAMM), ha publicat les bases de la nova convocatòria d’ajuts per al 2017. Les subvencions s’adrecen a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda i inclou quatre línies d’ajuts diferents:

Participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals de Catalunya; Transformació digital (accions subvencionables per a webs, aplicacions, xarxes socials, comerç electrònic, tecnologies digitals…); Implantació de comerços i millora comercial d’establiments (Reempresa, reformes d’establiments, ús de locals buits…) i promoció i comercialització de productes artesans.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 18 d’octubre, a excepció del programa per a la implantació i millora comercial, que permet presentar-les fins a l’exhauriment del pressupost amb límit màxim a 31 de desembre de 2017.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, Plaça Dalt Vila 1, o bé a través del telèfon 93 851 50 22 o per correu electrònic a [email protected].

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa