• Inici
  • Butlletí
  • Jacob Cabezas, autor del cartell de la Fira Porc i Cervesa 2017

Jacob Cabezas, autor del cartell de la Fira Porc i Cervesa 2017

El manlleuenc Jacob Cabezas és l’autor del cartell de la Fira Porc i Cervesa 2017. L’il·lustrador, també conegut com a Blaufosc, i que actualment col·labora amb l’empresa Arkham Studio, ha pintat una composició creada amb els principals elements gastronòmics de la fira: “un espai ingràvid banyat de llum daurada i amb núvols d’espuma de cervesa on veiem festivar garrins juganers”.

Aquest cartell és el segon d’una sèrie en què es manté la marca de la fira creada fa dos anys i que incorpora una il·lustració diferent per cada edició, convidant a artistes de Manlleu o vinculats amb la ciutat a participar-hi amb les seves obres.

La fira, que aquest any celebrarà la seva 25a edició, tindrà lloc del 22 al 24 de setembre a la plaça Fra Bernadí, i compta cada any amb 50 expositors o empreses, més de 20.000 visitants (dels quals un 55% són de fora de la comarca d’Osona) i més de 30 activitats gastronòmiques organitzades entre les empreses participants, la revista Cuina, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.

En aquesta edició, la fira celebrarà el Primer Concurs de Llonganissa de Catalunya, organitzat per La Confraria del Gras i el Magre i La Fundació Oficis de la Carn, en què hi poden participar cansalades i xarcuters d’arreu de Catalunya. Entre moltes altres activitats, també hi trobem la celebració del 5è Dia Cuina, organitzat per la revista gastronòmica cuina.cat, i el 4t Concurs de Cervesa Artesana.

Podeu trobar tota la programació de la Fira Porc i Cervesa al web www.porcicervesa.cat i a les seves xarxes socials.

Trobareu més informació de Jacob Cabezas -Blaufosc- al seu web www.blaufosc.com.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa