Programa de suport a les microempreses

Teniu una microempresa (menys de 10 treballadors) i voleu gestionar millor el vostre negoci? Voleu conèixer i aplicar tècniques per a fer el seguiment de l’activitat i millorar la seva eficàcia?

El Programa de Suport a les microempreses de l’OPE seleccionarà 10 empreses per tal de participar en una acció intensiva de seguiment i millora que tindrà lloc entre setembre i desembre. L’encarregat de donar suport a les 10 microempreses serà Guillem Freixes, consultor expert en estratègia i viabilitat d’empreses.

Aquest programa us ajudarà a crear un document DAFO de Punts forts, febles, oportunitats i amenaces; analitzar les àrees de l’empresa, segons el sector; Identificar i crear un Quadre de Comandament Integral (KPI), i definint els punts més importants que cal treballar en un futur a curt i mig termini.

Aquest programa és gratuït i està subvencionat per la Diputació de Barcelona. Les empreses que hi vulguin participar poden posar-se en contacte amb el Servei d’Empresa de l’OPE Manlleu al 93 851 50 22 o bé a través del correu electrònic [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa