• Inici
  • Butlletí
  • Els comerços de Manlleu visiten Olot per conèixer el seu model comercial

Els comerços de Manlleu visiten Olot per conèixer el seu model comercial

Aquest dilluns, un grup de comerciants associats a Manlleu Associació de Botiguers (MAB), acompanyats de les dinamitzadores de l’associació i de la tècnica de comerç de l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu, van fer una visita a Olot per conèixer el model comercial de la ciutat.

Allà van ser rebuts pel regidor de Promoció Econòmica d’Olot i la tècnica de Dinamig, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, els quals van explicar les claus d’èxit de la revitalització del teixit comercial de la ciutat: la remodelació global del Mercat Municipal, el lideratge d’una única associació de comerciants, l’entrada d’operadors externs al principal eix comercial i el programa Espais Actius per revitalitzar els locals buits.

A continuació, el dinamitzador de l’Associació de Comerciants d’Olot va explicar el funcionament i les principals activitats de l’entitat. Tot seguit es va fer un recorregut pels principals carrers comercials d’Olot.

Els comerciants valoren positivament l’experiència, ja que ha permès conèixer altres maneres de fer que han portat a alguns territoris a reinventar-se.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa