Nou programa de formació per empreses i emprenedors

S’ha presentat la nova edició del programa formatiu per a empreses i emprenedors que treballen de manera conjunta totes les entitats de promoció econòmica de la comarca. Dins de la programació del primer semestre, Manlleu acollirà les següents activitats formatives que tindran lloc al Lab. Espai Coworking, de 9 a 13 h:

  • 22 i 23 de març –  Treu profit de les xarxes socials per difondre la teva marca personal
  • 26 d’abril – Són coherents els valors del teu negoci amb els teus valors personals?

En aquesta nova edició del programa comarcal hi ha dues línies de formació diferenciades. D’una banda, unes sessions bàsiques de caràcter pràctic, on es treballaran els àmbits essencials a tenir en compte per construir un projecte emprenedor. D’altra banda, s’han programat unes sessions específiques que segueixen la línia d’anteriors anys, dirigides a autònoms i petites empreses, comerç i a tot el sector empresarial en general. L’acte inaugural de la programació va tenir lloc dimarts al VIT de Vic amb una conferència de Simon Lee.

Les empreses i persones interessades en la formació, poden consultar tota la programació i inscriure’s a les diferents propostes a través del web www.creaccio.cat/formacio. També podeu adreçar-vos al Servei d’Empresa de l’OPE Manlleu:

Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila, 1
93 851 50 22
[email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa