Balanç 2017 i projectes de futur per Manlleu

Un any més, l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) presentem la memòria anual, que ben aviat donarem a conèixer i podreu consultar a través del web manlleu.cat. El 2017 va ser un any ple de reptes que vam encarar amb la voluntat d’apostar per un Manlleu millor. Aquesta memòria està presentada de forma esquemàtica i molt visual perquè sigui de fàcil accés per tothom. Us convido a consultar-la i fer-vos una idea del volum de projectes i iniciatives que hem portat a terme.

Pel què fa al 2018 tenim la mateixa voluntat: avançar cap un Manlleu millor. I per aconseguir-ho volem seguir dedicant molts esforços a la indústria, el comerç, els joves, la formació, l’emprenedoria, l’ocupació, la sostenibilitat, l’educació i un llarg etcètera. Sabem del cert que enguany també hi ha amenaces, les obres del Pont en són un exemple, però per altra banda també moltes oportunitats com les noves zones industrials, el pla de millora dels polígons, la campanya de comerç local que hem encetat, els Premis Innovacat o el Teatre Centre.

Espero que la memòria del 2018 llueixi encara millors resultats que la del 2017. L’equip de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica es dedicarà a fons perquè així sigui.

Eudald Sellarès
Regidor de Promoció Econòmica, Indústria i Joventut

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa