• Inici
  • Butlletí
  • Negocis en cessió a través de Reempresa – Abril 2018

Negocis en cessió a través de Reempresa – Abril 2018


Llistat dels negocis actuals en cessió a través del programa Reempresa

 

  • En cessió per jubilació botiga familiar dedicada al món de la joguina des de 1943, amb un assortiment de joguines diferents i originals i un gran assortit de joguines educati-ves de primeres marques. PC09878
  • En cessió centre de perruqueria i estètica per a homes i dones ubicat al casc antic de Manlleu. Instal·lacions actualitzades i en perfecte estat. Disposa de botiga de produc-tes, zona de manicura i maquillatge i dues cabines d’estètica. PC10370
  • Cessió de botiga especialitzada en productes per a nadons i famílies. Ubicada a l’eix comercial, en un carrer cèntric de molta afluència. PC09163

  • Cessió d’empresa dedicada a la venda de llibres, regal, material d’oficina i escolar, premsa i quiosc i treballs de copisteria. Ubicada a Torelló, en un carrer cèntric i comercial, amb instal·lacions modernes. C08976
  • Distribuïdora i magatzem de productes de pastisseria dedicada a la venda a l’engròs de productes de pastisseria i similars. PC09442
  • Cessió d’empresa de transport nacional i internacional. Inclou flota de vehicles, sistema informàtic de gestió, sortidors de carburant, carretons elevadors, mobiliari de despatx i fons de comerç. PC08458
  • En cessió per jubilació comerç de Manlleu dedicat des de 1997 a la venda d’herboristeria, dietètica i complements naturals i amb servei terapèutic naturista. PC10356
  • Cessió per jubilació de restaurant en lloc turístic de muntanya. Casa del segle XVIII, situada dins el nucli antic de Tavertet. Restaurada mantenint el seu caràcter original. L’oferta inclou mobiliari, atuells, estris i cuina. PC10160

L’Ajuntament de Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa que permet que els propietaris que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin el cedir a una altra persona amb interès i ganes de donar-li continuïtat. Des del Servei d’Empresa de l’OPE, assessorem tant les persones que volen vendre com les que volen emprendre un projecte empresarial sense començar de zero. Si us voleu jubilar o ja no podeu seguir portant el vostre negoci i esteu pensant a cedir-lo, o bé si esteu a l’atur i voleu autoocupar-vos, fer una inversió o pensar a comprar un negoci, Reempresa pot ser la solució.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa