• Inici
  • Butlletí
  • Obert el període de presentació de propostes per gestionar el bar de l’embarcador

Obert el període de presentació de propostes per gestionar el bar de l’embarcador

S’han aprovat els plecs que regiran l’atorgament d’una llicència per a l’ús privatiu del bar de l’embarcador del Passeig del Ter. La concessió es farà per un any, prorrogable a 3 anys més. El termini de presentació de propostes finalitza el 19 d’abril a les 14h.

Els objectius d’aquesta concessió són permetre que l’espai i la zona de l’embarcador siguin un espai gastronòmic gestionat amb la intenció d’apropar la ciutadania al riu, promoure el consum de productes locals i de proximitat, i el d’oferir una programació cultural, educativa i de lleure.

El bar de l’embarcador es podrà destinar a la venda al públic de menjar (tapes, entrepans freds i calents), begudes, gelats… i es complementarà amb la programació d’una oferta diversa, oberta a la població i no subjecta exclusivament al consum.

L’empresa/entitat que gestioni l’espai podrà complementar l’oferta gastronòmica instal·lant una food truck al costat de les instal·lacions actuals.

Podeu consultar més informació de les condicions i terminis de participació al portal de tràmits: https://tramits.manlleu.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=4602

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa