• Inici
  • Butlletí
  • Sessió Formativa: Són coherents els valors del teu negoci amb els teus valors personals?

Sessió Formativa: Són coherents els valors del teu negoci amb els teus valors personals?

El proper dijous 26 d’abril, el Lab. Espai Coworking Manlleu acollirà una nova sessió formativa dirigida a empreses i persones emprenedores: ‘Són coherents els valors del teu negoci amb els teus valors personals?’

Aquesta sessió forma part del programa formatiu que anualment organitzen de manera conjunta totes les entitats de promoció econòmica de la comarca. La formació anirà a càrrec de Llorenç Martin, de l’empresa de Manlleu Nextway, especialitzada en desenvolupament, habilitats de lideratge, treball en equip i comunicació activa.

A través d’una sèrie de dinàmiques, Martín permetrà als assistents, identificar quins són aquells valors realment importants per ells i confrontar-los amb els valors de la seva empresa:

Són coherents els valors del teu negoci amb els teus valors personals? Estan alineats, treballen en consonància? Si no és així, què podem fer per aconseguir-ho? 

Quan els teus valors són clars per tu, prendre decisions és més senzill. Descobreix quins son els teus valors personals i els valors del teu projecte. Liderar la vida professional i personal des dels valors. Assegurar la viabilitat personal del negoci. 

Alinear els valors personals i professionals, dona resposta en el propòsit i la motivació per crear un entorn de desenvolupament, en un mateix i en el negoci o projecte, de manera sostinguda en el temps.

Dijous, 26 d’abril. De 9 a 13 h.
Lab. Espai Coworking Manlleu. C/Prior Tarafa, 11.
Inscripcions a www.creaccio.cat/formacio o bé a través del Servei d’Empresa de l’OPE Manlleu: 93 851 50 22 | [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa