Nous projectes cedents Reempresa

L’OPE Empresa forma part de Reempresa, una iniciativa que permet que propietaris que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin cedir a una altra persona amb ganes de donar-li continuïtat. assessorem tant les persones que volen vendre com les que volen reemprendre un projecte i les acompanyem en el procés.

A continuació us mostrem dos anuncis cedents nous i un repàs d’altres negocis.

Botiga de joguines.
Núm. Projecte: PC09878

Botiga familiar dedicada al món de la joguina des de 1943 amb web de venda en línia. Comerç amb bon assessorament, dedicació i tracte personalitzat. Compta amb un assortiment de joguines diferents i originals amb les que l’infant pot desenvolupar la seva imaginació i creativitat, així com també, un gran assortit de joguines educatives de primeres marques. El negoci sempre ha tingut present aportar novetats en aquest tipus de joguines perquè nens i nenes creixin jugant.

Empresa de venda a l’engròs de fruita i verdura.
Núm. Projecte: PC11588

Empresa familiar de segona generació dedicada a la venda al major i distribució de productes frescos, fruita i verdura. Negoci amb 65 anys de presència en el sector, amb una cartera de clients fidelitzada que permet la continuïtat immediata. Disposa d’instal·lacions en propietat reformades nau de 365. L’empresa té unes instal·lacions en propietat (nau de 365 m2) reformades fa 11 anys i també disposa de diversos vehicles per transport: tres  camions i una furgoneta.

Altres negocis en cessió:

Empresa de transport nacional i internacional. PC08458

Restaurant en lloc turístic de muntanya. PC10160

Centre de perruqueria i estètica per a homes i dones. PC10370

Comerç d’alimentació de productes de proximitat. PC10738

Trobareu més informació de cada negoci en cessió al web de Rempresa. Si teniu interès en algun d’ells, contacteu amb l’OPE
[email protected] | 938515022.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa