• Inici
  • Butlletí
  • Primera sessió d’English Lab a l’espai de Coworking de Manlleu

Primera sessió d’English Lab a l’espai de Coworking de Manlleu

El passat dijous, 31 de gener, el Lab Manlleu, l’espai de Coworking de Manlleu, va acollir el primer English Lab, sessions de Networking entre empreses que tenen l’anglès com a fil conductor.

L’activitat es va organitzar conjuntament pel personal tècnic de l’OPE Empresa i per Llorenç Martín i Mayke Leijendekkers, dos dels empresaris instal·lats a l’espai. Tots dos van combinar les seves competències en anglès i la seva capacitat organitzant dinàmiques grupals.

L’objectiu de la sessió era, durant una hora, oferir pràctiques d’anglès professional i, al mateix temps, esdevenir un punt de trobada i relació entre empreses de Manlleu i d’Osona.

Sense voler ser un curs d’anglès, es va fer manifest que manca un espai com aquest de pràctica i relació de l’idioma. Tot i que les persones participants coneixien l’anglès, en el seu dia a dia professional mai tenen oportunitat de parlar-lo ni de perfeccionar-lo.

L’English Lab continuarà durant cada últim dijous de mes. L’horari, de 8 a 9h del matí, ha estat valorat per les persones assistents a la primera sessió, ja que permet fer una activitat útil i diferent sense trencar la jornada laboral. Les persones interessades es poden inscriure a les properes sessions a través de [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa