• Inici
  • Butlletí
  • S’inicia la col·laboració entre l’OPE Formació, PIMEC i IDFO

S’inicia la col·laboració entre l’OPE Formació, PIMEC i IDFO

Aquesta setmana ha començat a Manlleu el curs Excel Avançat, dirigit a empreses i persones treballadores. El primer organitzat conjuntament pel Servei d’OPE Formació i PIMEC.

Fins ara l’oferta de formació continua per a persones treballadores es gestionava des de l’ajuntament i ara s’ha apostat per poder oferir una oferta formativa diversificada i s’han signat convenis de col·laboració amb entitats que gestionen un gran volum de cursos: PIMEC i IDFO.

D’aquesta manera es podrà augmentar l’oferta formativa de qualitat i donar resposta a les demandes de les empreses.  Així, per exemple, properament es podrà oferir de nou el curs d’Anglès nivell B, que l’any passat no es va poder realitzar en no rebre subvenció tot i l’interès de les empreses.

Un altre avantatge és la  possibilitat de repetir formacions quan es supera el nombre d’inscripcions aconseguint una oferta més flexible i menys acotada. L’èxit d’aquest primer curs d’Excel Avançat ha fet que es torni a programar una nova edició pel mes de març.

Des de l’OPE es valora molt positivament aquesta nova relació amb PIMEC i IDFO. Una col·laboració públic-privada que forma part de la línia de treball de l’OPE i present en molts altres projectes. Manlleu torna a ser pionera, establint una col·laboració en la vessant de la millora de les competències personals (en concret de persones treballadores) que pretén satisfer els interessos del teixit productiu i de les persones del territori.

Els propers itineraris formatius que proposa l’OPE, experiencials i creatius són els cursos Treball en Equip i Com Parlar en Públic, amb inscripcions obertes. Tots aquests cursos, dirigits principalment al reciclatge de les persones treballadores, son totalment subvencionats pel Consorci de Formació Continua de Catalunya.

Podeu escoltar aquest contingut al programa Fem Xarxa de Ràdio Manlleu del dia 20 de febrer a través de l’apartat de podcasts www.radiomanlleu.cat.

 Les persones interessades poden inscriure’s a aquests cursos o bé fer arribar les seves necessitats i demandes formatives a través de l’apartat d’Oferta formativa del web manlleu.cat o bé  a través del correu electrònic  [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa