• Inici
  • Butlletí
  • 21 empreses es reuneixen a la Taula d’Indústria de Manlleu per a treballar la compra agregada d’energia

21 empreses es reuneixen a la Taula d’Indústria de Manlleu per a treballar la compra agregada d’energia

El passat 28 de febrer 21 empreses van reunir-se en una nova sessió de la Taula d’Indústria de Manlleu. La taula és un espai creat per a compartir informacions importants i inquietuds entre les empreses i representants de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió el principal tema tractat va ser la creació d’un grup de compra agregada d’energia amb les empreses de Manlleu. Aquest tema desperta l’interès de moltes empreses i també es vol explorar des de l’Associació d’Empresaris de Manlleu com a eina per a obtenir millors preus de l’energia.

La sessió va comptar amb una xerrada informativa a càrrec de Josep Camprubí, de la consultoria GCT Plus Eficiència Energètica. Camprubí va explicar com es fa la compra agregada i va aclarir els dubtes del públic assistent. L’objectiu principal de la compra agregada és tenir la contractació ben optimitzada i obtenir el millor preu en el moment actual (tant d’electricitat com de gas natural). El grup pot estar format per tot tipus d’empreses, des de grans indústries a petits comerços.

L’OPE farà tasques de coordinació i suport per a la creació d’aquest grup i així ajudar a les empreses a reduir costos i a ser més competitives.

En els propers dies les tècniques del Servei d’Empresa es posaran en contacte amb les empreses de Manlleu per saber quines estan interessades a formar part del grup de compra.

Les empreses que vulguin més informació poden posar-se en contacte amb l’OPE Empresa al 938515022 o al correu [email protected] .

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa