• Inici
  • Butlletí
  • Balanç de projectes i accions de futur a la reunió de comerciants de Manlleu

Balanç de projectes i accions de futur a la reunió de comerciants de Manlleu

El comerç de Manlleu es va reunir el dimecres, 27 de febrer, en una trobada en què es va fer una valoració de les activitats que es van dur a terme al llarg del 2018 i es van avaluar les noves propostes per aquest 2019. La presentació de l’acte es va fer conjuntament per part de l’Ajuntament de Manlleu i l’Associació de Botiguers MAB Manlleu.

Una de les noves accions  per aquest any és el Comerç en flor, que vol ser una campanya de comerç a nivell de Manlleu que impliqui a tota la ciutadania. S’emmarcarà dins de la Primavera (en)cantada per donar sentit i difusió a aquest esdeveniment aprofitant l’àmplia oferta d’activitats i la consolidació de la programació de primavera a la ciutat.

Aquestes accions d’impuls i col·laboració público-privada pretenen afavorir i potenciar el  model de comerç a Manlleu, que compta amb qualitats i valors comercials indiscutibles.

Des del servei d’OPE Comerç es vol agrair a les persones representats del comerç de Manlleu que van participar en aquesta reunió per la seva implicació i el compromís per seguir treballant de manera conjunta per prestigia aquest model de comerç.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa