• Inici
  • Butlletí
  • El Mercat Municipal de Manlleu participa en la III Edició de la Setmana del Comerç

El Mercat Municipal de Manlleu participa en la III Edició de la Setmana del Comerç

Del 25 al 31 de març, el Mercat Municipal de Manlleu participa amb diverses activitats en la III Setmana del Comerç, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Tallers de cuina , activitats infantils, i tastos de productes són algunes de les activitats organitzades per l’Associació de Comerciants del Mercat Manlleu

Entre dimarts i divendres, més de 100 nens de diversos centres escolars de Manlleu passaran per l’Aula de cuina per participar en els tallers Els Cracks de la cuina.

També hi haurà la possibilitat de provar, gratuïtament, la marxa nòrdica, el dilluns a les 20h, i sortir a córrer en grup el dimecres, també a les 20h. Aquestes 2 activitats s’ofereixen dins de l’espai El Mercat et cuida i compta amb el suport d’una coach esportiva.

Dijous, dins de les activitats pròpies de l’Aula es celebrarà el taller De Manlleu, naturalment!, un taller de cuina Made in Manlleu on es posaran en valor els productes i productors locals i que anirà a càrrec del cuiner i assessor gastronòmic David Sanglas.

I divendres, serà el dia del tast. De 18 a 20h, tots els clients del Mercat podran degustar els productes que hi ha a la venda a les parades del Mercat.

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per continuar participant en iniciatives d’aquest tipus que permeten posicionar el mercat com un centre comercial de proximitat i també com a centre promotor de la salut, de la cultura i de l’oci i de la convivència.

La Setmana del Comerç, que enguany arribava a la III edició, té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat, mitjançant jornades formatives i donar a conèixer experiències i esdeveniments de promoció arreu del territori català.

Trobareu el recull de totes les activitats que es fan al territori al següent enllaç:

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa