• Inici
  • Butlletí
  • Finalitza la 1a edició del curs d’Excel avançat dirigit a empreses i persones treballadores 

Finalitza la 1a edició del curs d’Excel avançat dirigit a empreses i persones treballadores 

La setmana passada va finalitzar la primera edició del 2019 del curs Excel de nivell avançat organitzat pel servei d’OPE Formació. Aquesta formació subvencionada de 30 hores forma part de l’oferta de cursos de l’OPE dirigida a persones treballadores i a empreses.

El curs es va organitzar en col·laboració amb PIMEc i va comptar amb la participació de 15 alumnes. En aquest cas, l’alumnat ha estat principalment personal tècnic i comandaments intermedis de l’empresa General Cable.

En breu començarà una nova edició del curs, que tindrà lloc entre l’11 de març i el 3 d’abril. Les persones i empreses interessades en participar-hi poden inscriure’s contactant amb l’OPE Formació: 93 851 50 22 o bé [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa