• Inici
  • Butlletí
  • La 3a alTERna’t, fira d’ESS d’Osona, tindrà lloc el 16 de juny a l’Embarcador del Ter

La 3a alTERna’t, fira d’ESS d’Osona, tindrà lloc el 16 de juny a l’Embarcador del Ter

La reunió mensual de la Xarxa d’iniciatives d’ESS d’Osona va fixar el 16 de juny com a data de celebració del què serà ja la tercera edició de l’alTERna’t. Serà l’acte central d’un mes on tindran lloc diversos esdeveniments relacionats amb l’impuls de l’ESS a la comarca d’Osona.

En aquests moments encara s’està treballant en la programació de l’esdeveniment, corganitzat per la mateixa Xarxa i l’Ajuntament de Manlleu i amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Això no obstant, sí que s’ha avançat que l’eix principal de l’esdeveniment serà la Sobirania alimentària. Per aquest motiu també, enguany l’esdeveniment comptarà amb la inclusió del Dinar de llençats, un dinar popular i solidari, en benefici d’El Sarró, elaborat amb aliments recuperats dels comerços de Manlleu.

L’alTERna’t, fira de l’ESS a Osona, vol ser un esdeveniment de referència al territori en l’impuls d’aquelles iniciatives i pràctiques socioeconòmiques, formals o informals, individuals o col·lectives, que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. I ho fan a través de la gestió democràtica i compromeses amb el seu medi natural i social.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa