• Inici
  • Butlletí
  • Nova Àgora d’opinió a Manlleu amb Judith Viader, directora general de Frit Ravich

Nova Àgora d’opinió a Manlleu amb Judith Viader, directora general de Frit Ravich

Judith Viader directora general de l’empresa Frit Ravich, serà la ponent convidada a la propera Àgora d’opinió, que tindrà lloc el divendres 29 de març a les 8.45 al Museu del Ter de Manlleu. La seva xerrada Transformació digital, de la teoria a la pràctica, serà l’element central d’aquest fòrum d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’Administració. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, presidirà l’acte. Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar al web www.creaccio.cat.

La ponent és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Business Administration per ESADE. Des de 1997 és directora de Frit Ravich, càrrec des del qual ha liderat l’expansió del negoci i el desenvolupament i distribució de la marca. El 2018 va entrar a formar part del rànquing “Merco Líderes”, que recull els 100 directius amb més renom d’Espanya.

Ha rebut el premi internacional IWEC (2013) a les millors iniciatives empresarials dirigides per dones arreu del món, ha estat finalista al premi Emprenedor de l’Any (2010) i distingida per FIDEM i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el premi a la Comercialització. Amb ella al capdavant, el 2013 Frit Ravich va ser escollida Millor Iniciativa Empresarial per El Periódico de Catalunya

Àgora d’opinió té com a eix central la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, que dona peu a un col·loqui obert per compartir i contrastar opinions. El fòrum és una iniciativa de Creacció, la UVic-UCC, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa