• Inici
  • Butlletí
  • La Diputació de Barcelona aprova una subvenció de 1.350.000 € en inversions als polígons d’activitat econòmica de Manlleu

La Diputació de Barcelona aprova una subvenció de 1.350.000 € en inversions als polígons d’activitat econòmica de Manlleu

El 2016 es va redactar el Pla de Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica de Manlleu, punt de partida de la sol·licitud que ara ha aprovat la Diputació de Barcelona dins de la convocatòria de Plans integrals del Pla de Modernització de Polígons. Concretament s’ha aprovat una inversió de 2.000.000 €, dels quals la Diputació de Barcelona n’aportarà 1.350.000€. 

El Pla de Dinamització va suposar un treball transversal entre l’Àrea de Serveis Territorials i l’Oficina d Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, l’empresa Lavola i la participació d’industrials del municipi. L’objectiu era obtenir un pla d’acció per a la millora dels polígons, el qual es va començar a executar.

El PAE Manlleu inclou tot l’àmbit industrial continu ubicat al nord-est del nucli urbà,  els sectors d’activitat econòmica de La Coromina, la Font de Tarrés i el Verdaguer, amb una superfície global de de 55 hectàrees i 200 empreses que ocupen a 1.500 persones.

La subvenció permetrà impulsar projectes com la renovació de part de la xarxa de l’aigua potable, la construcció del col·lector del Torrent del Perer entre els carrers Alp i Sogorb, remodelació dels enllumenats públics, implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, la millora del ferm de voreres i calçades, la implantació de la infraestructura de la fibra òptica i senyalització horitzontal i vertical.

El PAE de Manlleu dona resposta a les necessitats detectades i plantejades en el Fòrum Econòmic i Social, celebrat el 2016, i a les diferents trobades de treball de la Taula d’Indústria, un espai de concertació públic i privat per afrontar els diferents reptes de la indústria, de les empreses i del territori.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa