Memòria i resultats OPE 2018


L’Ajuntament de Manlleu ha publicat la memòria de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) 2018. Aquest document recull les principals activitats dels diferents serveis de l’Àrea durant l’any passat.

A continuació us mostrarem les dades corresponents a l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE). El document sencer de la memòria de l’àrea 2018 es pot descarregar en PDF des del portal de transparència de Manlleu.

L’ASSPE reuneix els serveis de Cultura (que inclou la Biblioteca i el Museu del Ter), Esports, Joventut, Educació, Participació Ciutadana, Mitjans de comunicació i Promoció Econòmica. Aquesta és una eina de comunicació complementària a la informació diària que generen els serveis i permet fer un balanç de la feina desenvolupada durant l’any. Suposa, també, una eina de treball pel personal tècnic i polític de l’ajuntament per tal de prendre futures decisions.

Tenint en compte aquests dos objectius, la memòria d’enguany ha apostat per un format més visual i que prioritza els resultats per sobre de la descripció d’objectius. El fet de plasmar les dades en impactes, moltes vegades numèrics, permet combinar una mirada global de tota l’Àrea amb l’atenció específica a les dades de cada servei.

L’any passat es va fer un primer pas cap a aquest format, fent ús de la infografia per resumir algunes de les dades per poder comunicar-les a través dels mitjans digitals de l’Ajuntament. Aquest any s’ha anat més enllà i s’ha apostat per fer-la directament en aquest format. La responsable del disseny i la maquetació del document és Eva Font Morató, dissenyadora i il·lustradora de Manlleu, qui ha creat una imatge pròpia per definir cada servei i la mateixa àrea a partir d’icones personalitzades i un estil personal i atractiu.

L’àrea ha comptat durant el 2018 amb 6.499.701 euros de pressupost entre recursos propis, serveis prestats i subvencions. Un dels reptes d’aquest any ha estat el de treballar per projectes que desbordin les fronteres de cada servei. Així, s’han impulsat una desena de projectes innovadors i conjunts entre els diferents serveis, creant sinergies positives i més impacte en la ciutadania.

DADES OPE 2018

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa