2n Aniversari del Lab Manlleu

El proper dijous, 30 de maig, a partir de les 18.30 h, l’equip de l’OPE i els coworkers del Lab Manlleu han organitzat un acte de celebració del segon aniversari d’aquest equipament.

Serà un acte informal en què es brindarà per aquest segon aniversari i, a continuació, les diverses empreses allotjades a l’espai (Nextway, Activem Cooperativa, Josep Riera, X-Kwadraat, Arderiu Economistes i La Cabra Estudi) presentaran la seva activitat.

A continuació es farà una dinàmica de Networking amb l’objectiu que empresaris, autònoms i professionals puguin compartir experiències i fer intercanvis professionals. Això respon a un dels objectius del Lab que és esdevenir un referent de l’emprenedoria i l’empresa a Manlleu.

No obstant això, es tracta d’una celebració gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. L’equip de l’OPE que coordina el treball al Lab i els/les coworkers de l’espai us convidem a assistir-hi, brindar per l’espai i passar una estona en bona companyia.

Per tal de fer una previsió, recomanem a les persones que vulguin assistir-hi que comuniquin o bé per correu electrònic a [email protected] o bé trucant al 93 782 71 61.

Programa

  • 18.30 h. Benvinguda i brindis
  • 19 h. Presentació Lab Manlleu
  • 19.30 h. Dinàmica de Networking

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa