• Inici
  • Butlletí
  • Bona valoració de la formació per a empreses i persones emprenedores

Bona valoració de la formació per a empreses i persones emprenedores

El Lab. Espai Coworking Manlleu va acollir dijous passat una nova sessió del cicle de formacions per a empreses i persones emprenedores 2019.

A La protecció de dades en l’àmbit de l’empresa l’advocada Àngels Galiana va explicar com s’han de tractar les dades personals que l’empresa té, des del moment que les recull fins que les cancel·la, per no incórrer en responsabilitats. Les persones assistents van destacar el seu caràcter pràctic i la valoració mitjana d’aquesta sessió va ser d’un 8,78 sobre 10.

Nova formació el 13 de juny

La següent sessió del programa formatiu serà Les noves habilitats directives en el món global, que tindrà lloc el dijous 13 de juny, de 9 a 13 h. En aquest cas es parteix de la idea que, a més de les competències tradicionals, és necessari estar al dia de les noves competències que calen per dirigir una empresa o crear-ne una de nova. Les empreses o bé professionals que hi assisteixin podran conèixer com la digitalització pot ajudar en les vendes, la productivitat, la comunicació, la recerca d’informació, la gestió del temps, els estudis de mercat i les visites de clients, entre d’altres aspectes. La formació anirà a càrrec d’Eulàlia Balañà (EBCCE), consultora especialista en consolidació i creació d’empreses amb més de 30 anys d’experiència.

Aquesta formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i no té cap cost per les persones assistents.

Les persones interessades es poden inscriure a través del correu [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa