L’OPE aposta per l’eficiència energètica

L’Ajuntament de Manlleu ha treballat sempre en la línia de la millora de l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables en els equipaments municipals. El 2016 va fer un pas més amb l’elaboració del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat del municipi de Manlleu.

Una de les accions prioritàries del Pla és un Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica per a la Indústria. El 2017 i 2018 l’OPE va dur a terme una prova pilot amb l’objectiu d’ajudar a les empreses en la millora i l’estalvi energètic

Una altra acció és la formació i sensibilització. Per això des de l’OPE s’ha liderat la organització de jornades empresarials tractant aquestes temàtiques. En aquest sentit, s’ha col·laborat amb Creacció, l’Agència de l’energia del Consell Comarcal i AICO (l’Associació d’instal·ladors Catalans Oficial). La darrera jornada es va celebrar el 9 de maig i va  tractar la producció d’energia per part de les empreses, concretament les instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum.

Més informació sobre la Jornada:

ESTALVI ENERGÈTIC A L’EMPRESA: L’OPORTUNITAT DE L’AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa