• Inici
  • Butlletí
  • Dijous 20 de juny, primera sessió de ’The English Network’

Dijous 20 de juny, primera sessió de ’The English Network’

El proper dijous 20 de juny, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull la primera sessió de The English Network. Aquest és un format de trobades tritrimestrals gratuïtes que tenen com a objectiu que les persones assistents puguin ampliar la seva xarxa de contactes mentre prenen un cafè i fent servir l’anglès.

Per participar no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar i d’agafar confiança amb l’ús de l’idioma.

La proposta sorgeix de diferents coworkers que treballen al Lab Manlleu i adapta una proposta anterior, l’English Lab. Per tal que siguin més útils, s’ha apostat per fer-les trimestrals en lloc de mensuals i per potenciar el Networking (i el cafè) per sobre de l’aprenentatge d’anglès. Per a més informació podeu escriure al correu   [email protected] o bé trucar al 93 782 71 61.

Les properes sessions d’aquest any es faran els dijous 19 de setembre i 12 de desembre de 2019. Sempre al Lab Manlleu: C/ Prior Tarafa, 11, a l’espai de l’antiga biblioteca de Gràcia.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa