• Inici
  • Butlletí
  • Iniciatives d’ESS a Osona: existeixen i cada vegada n’hi ha més

Iniciatives d’ESS a Osona: existeixen i cada vegada n’hi ha més

El passat diumenge 16 de juny, l’Embarcador del Ter de Manlleu va acollir la tercera edició de l’alTERna’t: Fira d’ESS d’Osona.

Que sigui el tercer any consecutiu representa la consolidació d’una jornada que té com un dels seus objectius principals el de fer visibles les iniciatives d’economia social i solidària de la comarca, així com també donar a conèixer els productes, serveis i el valor afegit que aporta la seva activitat.

Dues de les principals novetats d’aquesta edició van ser, d’una banda la consolidació de l’abast comarcal de la Fira, amb més d’una trentena d’iniciatives participants. De l’altra, l’encert de sumar el format de la Fira amb el tradicional Dinar de llençats de Manlleu: un àpat d’aprofitament en el que el principal ingredient són els aliments recuperats dels comerços de Manlleu i que, tot i ser aptes pel consum, ja no es venen.

A més, enguany, l’alTERna’t era també el paraigües sota el qual es van desenvolupar activitats d’ESS a Osona durant tot un mes.

A l’espera de la reunió de valoració entre les participants, una de les primeres impressions que han volgut posar en valor és la possibilitat que han tingut de conèixer-se entre elles i donar a conèixer les seves activitats, fet que ha afavorit la possibilitat del naixement de relacions socioeconòmiques entre elles, enfortint el mercat social al territori.

La quarta edició de l’alTERna’t es preveu pel juny de 2020 i es començarà a treballar en el marc de la Xarxa d’iniciatives d’ESS d’Osona.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa