Inscripcions obertes per la Fira Porc i Cervesa 2019

Ja s’ha obert el període de contractació d’espais per participar a la nova edició de la Fira Gastronòmica Porc i Cervesa, un aparador ideal, viu i directe per promoure les empreses del sector gastronòmic, de restauració i del comerç local.

Enguany la fira tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre de 2019 a la plaça Fra Bernadí, i comptarà amb importants canvis que la faran que la fira d’enguany sigui una de les edicions més importants per la ciutat i el sector cerveser artesà. La gestió de les empreses participants enguany la farà l’empresa Incatis de Girona, una empresa referent i experta en l’organització de fires i activitats gastronòmiques.

La fira compta cada any amb més de 50 expositors i empreses, més de 20.000 visitants (dels quals un 55% són de fora de la comarca d’Osona) i més de 30 activitats gastronòmiques coorganitzades entre les empreses participants, la revista Cuina, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.

Un 83 per cent de les empreses que hi participen qualifiquen la fira com una bona fira, i estan satisfets d’haver-hi participat. I el 96% dels visitants recomanarien la fira als amics i familiars.

En aquests moments s’està fent la cerca d’empreses participants. Les empreses interessades poden escriure a [email protected] Trobareu més informació al web www.porcicervesa.cat

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa