• Inici
  • Butlletí
  • Durant el primer semestre s’han format a l’OPE gairebé les mateixes persones que durant el 2018

Durant el primer semestre s’han format a l’OPE gairebé les mateixes persones que durant el 2018

El Servei d’OPE Formació fa una valoració molt positiva de la col·laboració entre l’OPE i PIMEC i IDFO, que ha permès augmentar i millorar l’oferta formativa adreçada a persones treballadores i autònomes. Durant el primer mig any de 2019 s’han format 75 persones, molt a prop de les 83 que es van formar durant tot el 2018.

La temàtica dels cursos ha estat variada, posant l’èmfasi en el desenvolupament de competències transversals que, en més o menys mesura, són necessàries per a moltes ocupacions. Així s’han ofert cursos d’Excel, Com Parlar en Públic, Treball en Equip, Anàlisi i Control de Costos, Anglès i Manipulació d’aliments.

L’avantatge de la col·laboració amb PIMEC i IDFO és la diversificació de temàtiques, així com facilitats en la gestió de l’oferta formativa que permeten tenir una carta de cursos més àmplia i la possibilitat d’anar incorporant noves formacions en funció de les necessitats de les empreses.

A partir de setembre s’oferiran noves propostes formatives com Habilitats de Comunicació, Gestió del Temps, Gestió Comercial, Mindfulness, Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries. Són cursos totalment subvencionats pel Consorci de Formació Continua de Catalunya.

Al web www.manlleu.cat trobareu actualitzada l’oferta de cursos. Si voleu rebre més informació podeu escriure al correu electrònic [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa